facebook Actielaminaat twitter Actielaminaat youtube Actielaminaat

Actielaminaat - Inspired Vloeren tijdens het Corona-virus.

We hebben allemaal te maken met het Corona-virus. Tot op heden blijft de vloerenbranche buiten schot. Enkele leveranciers hebben kleine leveringsproblemen. Dus in sommige gevallen zijn artikelen, veelal China import/grondstoffen, minder goed leverbaar en hebben langere levertijden.

Wij leveren in geheel Nederland en België. Wij zijn normaal geopend.

U kunt met een gerust hart bestellen. Ook vanuit België. Reeds geplaatste bestellingen gaan gewoon door.

Hoe gaan we bij Actielaminaat - Inspired Vloeren Eindhoven om met het Corona-virus ?
- Ons bedrijf/showroom is normaal geopend. Dinsdag t/m vrijdag 10.00-17.30 en op zaterdag 10.00-17.00 uur.
- Bestel, bij voorkeur, online en betaal via iDEAL of voor België, Bancontact Mister Cash.
- Wilt u de showroom bezoeken, dan is dat tijdens de openingsuren mogelijk. Het is niet nodig om een afspraak te maken. U mag wel altijd doorgeven, dat u wilt komen. Dan kunnen wij daar rekening mee houden.

- Leveren van bestellingen gaat, zonder tegenbericht, door zoals gepland. Mits er vanuit de overheid andere maatregelen worden aangekondigd.
- Wij schudden momenteel geen handen, maar begroeten u mondeling of met een handgebaar.
- Het dragen van een mondkapje is gewenst
- Wij vragen gepaste afstand tussen U en onze medewerkers. 
- Betalingen bij voorkeur via PIN, iDEAL of, voor België, via Bancontact Mister Cash. Contact (Cash) betalen blijft mogelijk, maar heeft niet onze voorkeur.
- Alles zonder lichamelijk contact. 
- Bij leveringen vragen wij u om zo min mogelijk 'dichtbij' contact te hebben met onze chauffeurs. Zeker als u zelf verkouden bent. 


Onze webshop is 24/7 open en u kunt altijd veilig en vertrouwd bestellen.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op voor het maken van de leverafspraak.


Het leggen van de vloeren ?

- Het leggen van de vloeren gaat gewoon door. Mits er vanuit de overheid andere maatregelen aangekondigd worden. Ook dan zullen wij ons aan de regels  moeten houden. Gelukkig is dat op dit moment (dinsdag 17 maart 2020) niet aan de orde.
- Alle reeds ingeplande vloeren gaan volgens planning door. 
- Wij verwachten van onze klant een 'gezonde' samenwerking. Dat wil zeggen, dat wij de leggers beschermen. Wij vragen dan ook om een gepaste afstand te houden met de leggers. Ontvang de leggers op de afgesproken dag, maar laat ze daarna ongestoord hun werk doen. Bent u verkouden of heeft u twijfels over uw gezondheid, dan hebben wij het dringende verzoek/voorwaarde om niet aanwezig te zijn tijdens het leggen van de vloeren. Zo kunnen wij het leggen van vloeren voor langere tijd waarborgen en alle toekomstige klanten bedienen met het maken van mooie vloeren. Desgewenst kunnen wij altijd foto's sturen van het eindresultaat, zodat u weet dat de legger gereed is met zijn werkzaamheden.

Voorkomen is beter dan genezen en daarom verzoeken wij u om 'verder' te denken, dan enkel uw eigen vloer. Het zou zonde zijn om klanten te moeten teleurstellen en om vloeren te moeten uitstellen omdat u enkel aan uzelf heeft gedacht en anderen in gevaar heeft gebracht. Zoals Premier Rutte gisteren heeft gezegd. Help en steun elkaar in deze zware tijd. Denk aan uw medemens.

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar via telefoon, whatsapp, mail en persoonlijk in de showroom.

Bedankt voor uw medewerking. En samen staan we sterk !

Namens alle medewerkers van Actielaminaat BV - Inspired Vloeren Eindhoven