facebook Actielaminaat twitter Actielaminaat youtube Actielaminaat

BerryAlloc Laminaat en PVC

Actielaminaat. De officiële BerryAlloc dealer levert in geheel Nederland en België de kwaliteitsvloeren laminaat en PVC van BerryAlloc tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Verder bieden wij een mooi assortiment plinten en ondervloeren.

BerryAlloc heeft als eerste met de hacienda de laminaatwereld verrast met lange planken van 2m03 en een 4 zijdige v-groef, inmiddels heeft de hacienda plaatsgemaakt voor de Glorious XL, Eternity Long en de Grand Avenue 4V serie. Topkwaliteit en een goed clicksysteem maken deze laminaatfabrikant tot een uitstekende keuze.

De verdeling van het laminaat van BerryAlloc bestaat uit de volgende series: Smart 8 4V, Impuls 2V en 4V, Ocean 4V, Chateau 4V, Glorious XL 4V, Eternity Long 4V, Grand Avenue HPL 4V en Original HPL 4V. De PVC serie van BerryAlloc heet de PURE. De Pure heeft een speciaal click systeem en vormvaste basisplaat. In veel gevallen is egaliseren niet meer nodig. Wel dient men een ondervloer te gebruiken.

Actielaminaat heeft voor alle BerryAlloc laminaatvloeren, plinten in haar assortiment om zo uw vloer compleet te maken. De originele BerryAlloc plinten worden altijd in de kleur van de vloer geleverd.

BerryAlloc heeft aan Actielaminaat BV het keurmerk verstrekt van BerryAlloc STERDEALER.

Kijk hier voor uw BerryAlloc kliklaminaat vloer.
Kijk hier voor uw BerryAlloc PURE PVC laminaat (KlikPVC)

BerryAlloc Pure Click PVC via Actielaminaat BV  BerryAlloc verkrijgbaar via Actielaminaat BV